Praktijk: 06 22 72 29 96

Michelle Janssen

Ik ben Michelle Janssen en woon samen met Pascal en onze dochter Liv (2015). In 2001 ben ik afgestudeerd voor verpleegkundige, maar het verloskundig vak bleef mij fascineren. Daarom heb ik besloten om hiervoor te gaan en in 2005 ben ik afgestudeerd aan de opleiding in Maastricht. Hier heb ik geen moment spijt van gehad. Na 1,5 jaar te hebben waargenomen in verschillende praktijken in Nederland ben ik eind 2006 gestart bij Verloskundige Praktijk Venray.

In 2007 heb ik de opleiding echoscopie afgerond en in 2014 daar nog een specialisatie in. Net zoals Aranka maak ik in de praktijk de medische en niet-medische echo’s.

2015 is een bijzonder jaar voor mij en Pascal. Het jaar waarin onze dochter Liv is geboren. Ik heb zelf ervaren hoe bijzonder het is om zwanger te mogen zijn en hoe wonderlijk en hard werken een bevalling is en ook de waardevolle kraamperiode met een kraamverzorgende vond ik heel speciaal.

Iedere zwangerschap en geboorte van een kind is anders, het is een bijzondere periode waarbij je aanwezig mag zijn.  Het geeft mij een goed gevoel als we samen ervoor kunnen zorgen dat zwangeren en partner goed kunnen terugkijken op deze bijzondere en waardevolle periode uit hun leven.

Ga terug

© Verloskundige praktijk Venray 2022
Created by