Praktijk: 06 22 72 29 96

Jori van Oosterhout

Ik ben Jori van Oosterhout en ik kom uit Deurne en ben nu woonachtig in Oirlo. In 2018 ben ik afgestudeerd aan de Academie verloskunde Maastricht. Hierna ben ik op verschillende plekken in Nederland gaan werken, waardoor ik uit verschillende regio's ervaring heb mogen opdoen. In juli 2019 ben ik deel geworden van het team van Verloskundige Praktijk Venray. Hier werk ik binnen een fijn en gezellig team, we delen samen sterk een visie. 

Bij mij kun je naast de reguliere zorg ook terecht voor het kinderwens spreekuur. Daarnaast begeleid ik binnen de praktijk mee de Centering groepen, een erg leuke en leerzame vorm van zwangerschapsbegeleiding. 

Ik geniet elke dag van mijn vak. Niks is zo intiem als de verwachting en de geboorte van een nieuw kindje, het is een voorrecht dat ik daar bij mag zijn. Iedere zwangerschap en bevalling zijn anders. Ook ieder persoon en ieders verwachting in de zwangerschap is anders. Dit geeft mij de uitdaging om samen met jullie te kijken naar jullie behoefte om hierop mijn begeleiding te kunnen afstemmen. Dat ik deel mag uitmaken van deze bijzondere periode blijft het mooiste wat mijn vak mij brengt.

Ga terug

© Verloskundige praktijk Venray 2024
Created by