Praktijk: 06 22 72 29 96

Voorlichtingsbijeenkomst Zwangerschap en Bevallen Geboortecentrum Noord-Limburg

Datum: 10 / 12 / 2019

In samenwerking met eerstelijnsverloskundigen, kraamzorgorganisaties en VieCuri is er maandelijks een voorlichtingsbijeenkomst over zwangerschap en bevallen. Het is een informele bijeenkomst, waarbij je in kleine groepen informatie krijgt over verschillende aspecten rondom de zwangerschap en het bevallen in het Geboortecentrum. De avonden zijn het meest geschikt voor aanstaande ouders die tussen de 28 en de 32 weken zwanger zijn.

Er is een rondleiding in het Geboortecentrum waarbij je meer te weten komt over de samenwerking tussen de verschillende hulpverleners op het gebied van verloskundige zorg en de kraamzorg. Als de zorg het toelaat, kun je ook diverse ruimtes bezichtigen. Er is veel ruimte is om je vragen te stellen en met de andere aanwezigen over onderwerpen van gedachten te wisselen. De avond is voor alle aanstaande ouders, ongeacht waar je in behandeling bent.

De voorlichting vindt maandelijks plaats op dinsdagavond en begint om 19.30 uur. Ga naar het aanmeldformulier van de voorlichting Zwangerschap en bevalling voor actuele data en om je aan te melden.

Terug naar overzicht
© Verloskundige praktijk Venray 2019
Created by