Praktijk: 06 22 92 21 51

Verloskundige Praktijk Venray

Persoonlijk, natuurlijk
en professioneel

Verloskundige Praktijk Venray streeft naar een persoonlijke en natuurlijke benadering van de zwangerschap, bevalling en het kraambed. Het is onze taak, als verloskundige, om de optimale balans te vinden tussen het beschermen van dit natuurlijke proces en tijdig de symptomen te signaleren die een teken zouden kunnen zijn van medische risico’s. Kwaliteit van zorg, vernieuwing en nauwe samenwerking met andere zorgverleners speelt hierbij eveneens een grote rol.

Meer over de praktijk

Zwanger? Schrijf je nu in!

Meld je aan voor onze bijeenkomsten.

13 / 08 / 2019

Borstvoedingscursus


Lees meer

13 / 08 / 2019

Voorlichtingsbijeenkomst Zwangerschap en Bevallen Geboortecentrum Noord-Limburg


Lees meer
© Verloskundige praktijk Venray 2019
Created by