• Henny

  Verloskundige

  Henny werkt sinds 1992 in de praktijk. Ze woont in Heide samen met haar partner en 2 kinderen.

  Lees meer

 • Lonneke

  Verloskundige

  Lonneke werkt sinds 2000 in de praktijk. Ze woont samen met haar man en 2 kinderen in Veulen.

  Lees meer

 • Michelle

  Verloskundige

  Michelle is sinds 2006 werkzaam in de praktijk. Ze woont samen met Pascal in Wanssum

  Lees meer

 • Aranka

  Verloskundige

  Aranka is in 2010 ons team komen versterken. Ze woont in Venray

  Lees meer

 • Elly

  Assistente

  Elly werkt sinds 2001 als assistente in de praktijk.

  Lees meer

Team

In onze praktijk werken vier verloskundigen: Henny van Eerten, Lonneke Bronswijk, Michelle Janssen en Aranka Kneepkens en onze assistente Elly Gerrits.

Als verloskundigen hopen we ervoor te zorgen dat zwangerschap, bevalling en kraamperiode een bijzondere ervaring wordt en waar jij en je partner met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Wij verdelen de bevallingsdiensten en spreekuren onderling. Wij  verzorgen iedere week een aantal spreekuren en wisselen de diensten af. We proberen erna te streven dat je alle verloskundigen tijdens de zwangerschapscontroles een keer hebt gezien.

Als verloskundigen zijn wij deskundig op het gebied van de normale zwangerschap, de bevalling en het kraambed. Onze praktijk is gecertificeerd voor het verrichten van echoscopisch onderzoek, ook al vroeg in de zwangerschap.

In de praktijk worden we ondersteund door  een assistente: Elly Gerrits. Zij beantwoordt  de telefoon, maakt  nieuwe afspraken, verwerkt de bloeduitslagen en prikt bloed op verschillende momenten in de zwangerschap.

Wij staan ingeschreven in het kwaliteitsregister.